Catering Bacau

Servicii de catering

Suntem siguri că veţi fi multumiţi de serviciile pe care vi le oferim.
Vom încerca să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră.Masa catering Bacau

Pe măsură ce nevoile dumneavostră se modifică vom fi bucuroşi să vă sprijinim să le evaluaţi şi să vă oferim serviciile care vă ajută la indeplinirea noilor obiective. Scopul nostru este de a vă oferi servicii de catering pentru evenimente, de cea mai bună calitate, realizate de o echipa de profesionişti în domeniu.
Catering AntikHaus se remarcă prin calitatea produselor şi serviciilor oferite clienţilor săi, mâncare exceptională, creativitate, flexibilitate şi prezentare la standarde înalte.

Catering AntikHaus se poate mândri cu faptul că deşi este una dintre cele mai tinere firme din categoria « catering », lasă impresia unei societaţi cu tradiţie, datorită calităţii produselor, seriozităţii şi flexibilităţii cu care sunt întâmpinaţi clienţii.

Politica firmei se bazează pe un management al calităţii serviciilor oferite care are la bază cooperarea cu clienţii noştri pentru atingerea obiectivelor comune, orientându-ne spre nevoile acestora. Bucătăria Catering AntikHaus are reteţe speciale pentru a da savoare tuturor evenimentelor.
Creativitatea, bunul gust, maiestria şi preparatele alese sunt ingredientelele cu adevărat speciale.

Sperăm la o colaborare cât mai fructuoasă şi îndelungată. Echipa noastră vă stă permanent la dispoziţie, principalul său obiectiv fiind găsirea soluţiilor optime pentru clienţi.

Vă invităm sa ne cunoaşteţi!
Oferiţi-ne încrederea dumneavoastră şi veţi beneficia de mai mult decât mancare…

Lăsaţi-vă grijile deoparte şi bucuraţi-vă de ceea ce înseamnă Catering AntikHaus – catering pentru evenimente memorabile!

Contactaţi-ne acum!

ADRESA:
str. Viilor, nr. 503, Hemeiuş, Bacău

TELEFON:
0234 217 514
0745 310 544    0744 357 868

MAIL/WEB:
rezervari@antikhaus.ro
www.antikhaus.ro