Cazare

Vă stăm la dispoziţie cu 7 camere duble, fiecare unică prin stil şi rafinament.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor, minibar, uscător de păr şi dispun de baie în cameră.
Deasemeni puteti opta pentru micul dejun inclus. Servirea se poate face în restaurantul AntikHaus.

Pentru a fi siguri ca oferim ceva inedit clientilor, multe din obiectele decorative si de mobilier au fost concepute manual.

Camerele au fost concepute într-un mod original, fiecare cu tematica proprie, inspirate din cele mai reprezentative locuri din lume: Franta, Anglia, Japonia, Italia si bineinteles sufletul regiunii noastre, Bucovina. Am adaugat in plus camera spatiala, cu finisaje ultramoderne pentru clientii nostri nonconformisti si cea pentru copii inspirata de serialul Flintstones ca varianta de relaxare pentru micuti.

Dotarile acestora corespund celor mai exigente standarde din domeniul hotelier, incluzand: aer conditionat, televizor, minibar, uscator de par si baie în camera.

Alte oportunitati la AntikHaus

Dacă alegeţi să petreceti un weekend sau o vacanta la AntikHaus este bine să ştiţi că Bacaul se afla la 8 km distanţă – poti sa te duci la cumpărături în Mall şi super/hypermarketuri, poti merge la teatru, cinema sau ateneu.

O plimbare de doua ore in padure este la fel de interesanta şi este la doar 2,5 km. În vara şi toamna este posibil să aveţi o mare oportunitate de a culege ciuperci, mure, zmeură şi alte fructe. În plus, veţi fi uimit de frumusetea si aerul curat al padurii.
Mai puteti face o vizită la Baza Hipica, unde puteţi să călăriti un cal, dacă ati iniţiat acest sport.Uscător de păr Televizot Restaurant Parcare Mic dejun Internet WI-FI Baie în cameră Cazare Aer condiţionatRecepţie Antikhaus

vezi detalii - Camera English Breakfast
vezi detalii - Camera rustică Bucovina
vezi detalii - Camera Roma Antik
vezi detalii - Camera Tokio Cherry Dream
vezi detalii - Camera Provence
vezi detalii - Camera Voyager 1
vezi detalii - Camera Flintstones